Algemene Voorwaarden Angsthelden

Identiteit van Angsthelden
Behandeladres: Newtonstraat 70, 6533 JX Nijmegen
E-mailadres: info@angsthelden.com
KvK-nummer: 72310693
Btw-identificatienummer: 000040426963

Situatie Training, Trainingspakket en Turbotraining bij Angsthelden:
*Betalingen: De betaling van het Trainingspakket zal online via de website van Angsthelden verlopen. De betalingen van de Situatie Training en de Turbotraining dienen te worden voldaan binnen twee dagen nadat een afspraak is gemaakt. U krijgt hiervoor een betaalverzoek. Verhindering minimaal 48 uur voor de afspraak afzeggen. Anders vervalt het recht op de coaching of training. Bij tijdig afzeggen kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Restitutie is niet mogelijk.

*Vergoedingen: Ons Trainingspakket, de Turbo Training en de Situatie Training worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

*Factuur: Die volgt niet standaard. Mocht u onze hulp kunnen declareren (bijv. via de belastingdienst, uw werkgever of een PGB) kunt u ons een officiële factuur vragen.

*Disclaimer Turbotraining: Indien u een persoonlijkheidsstoornis, dissociaties, epilepsie, een ernstige depressie (met evt suïcidale gedachten) of hartproblemen heeft dient u hiervan melding te maken bij het vastleggen van de training. We kunnen dan samen kijken of de training verantwoord is of eventueel aangepast dient te worden. Bij verzaking van de melding is Angsthelden niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen van de training.

*Privacy: Angsthelden gaat zeer vertrouwelijk om met uw gegevens. Wij maken gebruik van beveiligde kanalen en informatieopslag. Verdere privacy policy is terug te vinden op deze site of neem contact op met info@angsthelden.com

Therapiesessies worden verzorgd door PsyExperts psychologenpraktijk.
*Kosten: Voor individuele therapie bedragen de kosten € 95,00 per sessie van 60 minuten. U kunt de betaling van iedere sessie voldoen via een betaalverzoek of contant betalen of pinnen bij de afspraak.

*Factuur: U ontvangt van ons een digitale factuur binnen een week na de afspraak.

*Vergoedingen: Bij de meeste Zorgverzekeraars worden de sessies grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering, op basis van onze beroepsvereniging het NVPA. Meestal gebeurt dit vanuit de rubriek ‘alternatieve geneeswijzen’. U hoeft geen verwijzing te hebben van de huisarts en het verplichte eigen risico (€ 385,00) wordt niet aangesproken. U kunt contact opnemen met uw Zorgverzekeraar om na te vragen welk bedrag u vergoed krijgt.

*Afzeggen afspraak: Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur voor een sessie, wordt er een “no show” tarief van € 55,00 in rekening gebracht. Tijd en ruimte zijn namelijk voor u gereserveerd.

*Vragen: Heeft u klachten of vragen over de behandelingen of over uw privacy, kijk dan op www.psyexperts.nl of neem contact op met het secretariaat 06-42305656

Enkele veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem via ons contactformulier.

+ Waarom zou ik voor Angsthelden moeten kiezen?
+ Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig om resultaat te boeken?
+ Worden de kosten door de zorgverzekeraar vergoed?
+ Wat is momenteel de wachttijd voor een afspraak?

Kom van je angsten af

Voor al je vragen, boekingen en opmerkingen kan je contact opnemen met Niels Polak.

Niels Polak
Niels Polak - Oprichter en Ervaringsdeskundige
+31 6 15 51 00 15
info@angsthelden.com
© Angsthelden | Onderdeel van VRIDZ | Ontwerp door Weijland.IT | Alle rechten voorbehouden | Powered by Gatsby.JS | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring